NMBP információs nap

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal 2020. március 5-én 10 és 15 óra között információs napot szervez az érdeklődők számára a Horizont 2020 Program nanotechnológiai, korszerű anyag- és gyártástechnológiai és biotechnológiai (NMBP) tématerületéhez, amelynek utolsó nemzetközi beadási határideje 2020. április 15.

A Horizont 2020 Program nanotechnológiai, korszerű anyag- és gyártástechnológiai, illetve biotechnológiai (NMBP) tematikájú felhívásaiban történő magyar pályázói részvétel növelése és versenyképességének erősítése kiemelt cél. Ennek érdekében az NKFI Hivatal, együttműködésben az NMBP tématerület pályázati szolgáltatásaiért felelős nemzeti kapcsolattartói (NCP) NMP TeAm projekttel a pályázói igényeket figyelembe véve kívánja megrendezni a hazai pályázókat és pályázni kívánókat naprakész információkkal ellátó Horizont 2020 NMBP Információs Napot.

A rendezvény tervezett tematikája:
gyakorlati információk a H2020 pályázati portál használatáról
konzorciumépítési és pályázatírási technikák
jogi-pénzügyi tanácsok
az NMBP tématerület speciális felhívásai
az NKFI Hivatal egyéb nemzetközi pályázatai

A rendezvény időpontja: 2020. március 5., 10 és 15 óra között
Helyszín: NKFI Hivatal, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 231-es terem (Klauzál utcai bejárat)

További információk, részletes agenda és az ingyenes regisztrációs felület az NKFI Hivatal honlapján érhető el: https://nkfih.gov.hu/hivatalrol/hivatal-rendezvenyei/horizont-2020-nmbp-informacios-nap